Specialister inom Datacenter
[LÖPANDE REKRYTERING]

NEZ AB är ett systerbolag till BRS Networks som är specialiserat på att projektera, bygga och drifta Datacenter med hela Sverige som fokusområde. På sikt finns även ett mål om att uppföra Datacenter utomlands.

Under hösten 2017 påbörjas arbetet med vårt första datacenter NEZ som kommer stå färdigt för inflyttning i Q2 2018. Tillsammans med driften av ett antal andra datahallar gör att vi behöver förstärka vårt team med kompetent och flexibel personal. Det här är en chans för dig att komma in i en attraktiv bransch med goda framtidsutsikter!

Vi ser att vi behöver rekrytera personer inom olika expertiser för områden såsom drift, försäljning och projektörer. Därför öppnar vi upp för spontanansökningar.

Du vill med dina tidigare erfarenheter vara med och hjälpa oss att utveckla vårt framgångskoncept NEZ, är inte rädd att ta i där det behövs och ser till att avsluta de uppgifter du påbörjar. Vidare ser vi att du är självgående, lugn och stabil. I tjänsten förekommer även kortare resor inom Sverige.


Vi söker dig som:
Är ansvarstagande, målinriktad och social.
Har erfarenhet av IT-försäljning, gärna med långa kundrelationer.
Har goda kunskaper i engelska såväl skrift som tal.

Meriterande är:
Erfarenhet av avancerade nätverkslösningar, försäljning, projektering, VMware och/eller Datacenter.


B – körkort är ett krav.
Tillträde enligt överenskommelse.

Vi tillsätter flera tjänster löpande under året.
Se även NEZ hemsida på http://www.nez.se.

Ansökningar sänds till anders.karlsson@nez.se.


Erfarna Fiberprojektörer
[LÖPANDE REKRYTERING]

BRS Networks är ett av Sveriges snabbast växande företag på fibermarknaden och har i dagsläget ca 130 medarbetare med huvudkontor i Visby. Under 2016 och 2017 har vi bland annat utsetts till ett Gasellföretag av Dagens Industri och Superföretag av Veckans Affärer. Vi har en stark orderingång på flera orter i Skåne, Blekinge och Kalmar Län där vi nu expanderar kraftigt.

Därför behöver vi rekrytera fler erfarna FIBERPROJEKTÖRER som har erfarenhet av stadsnät/byanät och andra fibernät till våra lokala kontor! I din roll som FIBERPROJEKTÖR hos oss erbjuds du ett spännande och varierat arbete tillsammans med kollegor och kunder.

Du har projekterat och dokumenterat både linjenät och FTTH vid ett flertal tillfällen och är väl införstådd med de krav, anvisningar och standarder som finns etablerade på marknaden.

Du inspireras av tekniska utmaningar och gillar att arbeta både självständigt och i lag. Du agerar professionellt och har en vilja att alltid leverera med kvalitet. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper där vi värdesätter noggrannhet, struktur och organisationsförmåga högt.

Vi söker dig som:
• Har erfarenhet från fiberprojektering hos nationella nätägare eller lokala stadsnät.
• Besitter god kunskap om fiber och dimensionering av FTTx
• Är bra på att kommunicera och tycker om att bygga kundrelationer
• Vill dela med dig av din kunskap till kunder och kollegor
• Är driven och engagerad

Du kommer att få bli delaktig och får möjlighet till erfarenhetsutbyte med våra andra projektörer och projektledare. På BRS Networks får du stor frihet och ett personligt ansvarstagande. Vi värdesätter att våra medarbetare får möjlighet att utvecklas och växa i sina roller. På sikt har vi även spännande utmaningar utomlands för den som är intresserad.

Du kommer att ingå i ett väl sammanhållet team och att du trivs med att arbeta tillsammans med andra ser vi som en självklarhet. Vi önskar även bredda vår mångfald och välkomnar gärna kvinnor och personer med utländsk bakgrund som sökande.

B-körkort är ett krav.

Vi tillsätter flera tjänster löpande under året.


Kontaktperson: Lars Johansson, Operativ chef BRS Networks.
Telefon 0704 - 963 606

Ansökningar sänds till lars.johansson@brsnetworks.se.
Arbetsledare Fiberentreprenad
[LÖPANDE REKRYTERING]

BRS Networks är ett av de snabbast växande företagen på den Gotländska IT och fibermarknaden. BRS Networks har uppdrag på Gotland såväl som på fastlandet.
Framtidsutsikterna för branschen pekar på en god tillströmning av jobb under den närmaste tiden och därför vill vi förstärka vår entreprenadavdelning med ytterligare personal. Det här är en chans för dig att komma in i en attraktiv bransch med goda framtidsutsikter!

Vi är alltid på jakt efter duktiga arbetsledare och kan erbjuda heltidstjänster där provanställning på 6 månader tillämpas. Tjänsterna innebär ett utmanande och omväxlande arbete som omfattar arbetsledning av fiberentreprenad och fiberinstallationer.
Du som arbetsledare kommer att arbetsleda ett 10-tal fibertekniker vid utbyggnad och komplettering av fibernätverk. Dina främsta egenskaper är ordning och reda och att du kan hålla många bollar i luften samtidigt. Du är inte rädd att ta i där det behövs och ser till att avsluta de uppgifter du påbörjar. Vidare ser vi att du är självgående, lugn och stabil.

Du kommer att ingå i ett väl sammanhållet team och att du trivs med att arbeta tillsammans med andra ser vi som en självklarhet. Vi önskar även bredda vår mångfald och välkomnar gärna kvinnor och personer med utländsk bakgrund som sökande.

Vi söker dig som:
Är ansvarstagande, målinriktad och social.
Har möjlighet att jobba på fastlandet.
Har el/tele gymnasieutbildning eller motsvarande.
Har erfarenhet av arbetsledning inom bygg-, el- eller IT branschen.
Utbildad nätverkstekniker eller installationselektriker är meriterande.
B – körkort är ett krav.

Vi tillsätter flera tjänster löpande under året.


Ansökningar sänds till lars.johansson@brsnetworks.seOm BRS Networks
Nyheter
Nya uppdrag i Skåne
2018-05-02

Vi tackar C4 Energi i Kristianstad för förtroendet att bygga ut fiber till boende i Ekestad Flackarp!
Projektet påbörjas under maj och beräknas färdigt under september 2018.

Servicekontor Skåne
2018-03-01

Tack vare nya service- och ramavtal inom FTTH har vi från och med mars 2018 fast bemanning på vårt kontor i Höör, Skåne.

Besiktningsman
2018-01-31

BRS Networks har nu fått sin första besiktningsman utbildad och diplomerad enligt Robust Fiber - Niklas Orre. Det innebär att vi nu kan utföra oberoende besiktningstjänster i fiberentreprenader. Kontakta oss för mer information.

Di Gasell 2017
2017-10-20

BRS Networks firar att vi blev utsedda till "Årets Gasell 2017" på Gotland i Dagens Industris stora årliga tävling. Med en tillväxt på 163% över de senaste fyra åren visar vi att vi hittat en hållbar modell trots att alla större områden på Gotland blivit färdigbygga och fokus nu ligger på fastlandet och Tyskland.

Stort samarbete kring säkra Datorhallar i Oskarshamn
2017-07-26

En avsiktsförklaring har tecknats med Uniper om att uppföra säkra Datorhallar inne på skyddsområdet för Oskarshamns kärnkraftverk under 2018.

Läs mer på https://computersweden.idg.se/2.2683/1.686337/datacenter-oskarshamn-karnkrafterk

Läs mer om NEZ

Internationell expansion
2017-06-19

Nu är vi äntligen igång!
Efter ett hård och gediget grundarbete har vi slagit upp vårt första kontor i Tyskland. Platskontoret är beläget i Düsseldorf och är till för att betjäna den tyska fibermarknaden där vi kommer vara med och bygga ut FTTH under flera år framåt.

Toppbetyg i besiktning
2017-04-05

I den senaste slutbesiktningen hos ett stort stadsnät i mellersta Sverige fick vi ett riktigt toppbetyg för samtliga 3 stadsdelar av deras Affärsområdeschef för Stadsnät.

"... oerhört imponerad av det ni gjort – KUL!
[Besiktningsmannen] tyckte vi skulle sätta glasfiberdörrar på skåpen för att visa upp ”Best Practise” :)

Mycket bra jobbat och ta åt er av berömmet, sprid det och hälsa till dom som varit här och jobbat och tacka för ett bra utfört arbete."


Vi är stolta över att ha levererat i toppklass och detta omdöme sporrar oss till fortsatt kvalitétsfokus i framtiden!