Nätverk & Kommunikation
På BRS Networks har vi lång erfarenhet av nätverk och kommunikation med förståelse för hur en verksamhetskritisk infrastruktur är kopplad till Era dagliga affärer. Vi arbetar med nätverk inom såväl datacenter som hela fastigheter, med lösningar för allt ifrån kabelsystem till WLAN för en hel byggnad.

Vi kan hjälpa dig att monitorera ditt nät och förutse eventuella problem och varsko dig om dem. Vi kan även erbjuda dig fullservice i form av att vi åtgärdar problemen innan de uppstår och meddelar dig när det är gjort.

Vidare erbjuder vi fysiska brandväggar, server-last balansering, WAN optimering och WAN accelaration.

IPv6
Alla organisationer och företag som inte implementerat IPv6 kommer att få göra det inom en snar framtid. IPv4 adresserna är slut då de sista skickades ut under 2011. Ju tidigare man kommer igång med arbetet att byta till IPv6 desto större marginal skaffar man sig mot överraskningar och andra oväntade problem som kan dyka upp.

Vi erbjuder våra kunder en inventering, utbildning, övergångsplan och certifierat genomförande av bytet från IPv4 till IPv6.


Start
Nyheter
Nya uppdrag i Skåne
2018-05-02

Vi tackar C4 Energi i Kristianstad för förtroendet att bygga ut fiber till boende i Ekestad Flackarp!
Projektet påbörjas under maj och beräknas färdigt under september 2018.

Servicekontor Skåne
2018-03-01

Tack vare nya service- och ramavtal inom FTTH har vi från och med mars 2018 fast bemanning på vårt kontor i Höör, Skåne.

Besiktningsman
2018-01-31

BRS Networks har nu fått sin första besiktningsman utbildad och diplomerad enligt Robust Fiber - Niklas Orre. Det innebär att vi nu kan utföra oberoende besiktningstjänster i fiberentreprenader. Kontakta oss för mer information.

Di Gasell 2017
2017-10-20

BRS Networks firar att vi blev utsedda till "Årets Gasell 2017" på Gotland i Dagens Industris stora årliga tävling. Med en tillväxt på 163% över de senaste fyra åren visar vi att vi hittat en hållbar modell trots att alla större områden på Gotland blivit färdigbygga och fokus nu ligger på fastlandet och Tyskland.

Stort samarbete kring säkra Datorhallar i Oskarshamn
2017-07-26

En avsiktsförklaring har tecknats med Uniper om att uppföra säkra Datorhallar inne på skyddsområdet för Oskarshamns kärnkraftverk under 2018.

Läs mer på https://computersweden.idg.se/2.2683/1.686337/datacenter-oskarshamn-karnkrafterk

Läs mer om NEZ

Internationell expansion
2017-06-19

Nu är vi äntligen igång!
Efter ett hård och gediget grundarbete har vi slagit upp vårt första kontor i Tyskland. Platskontoret är beläget i Düsseldorf och är till för att betjäna den tyska fibermarknaden där vi kommer vara med och bygga ut FTTH under flera år framåt.

Toppbetyg i besiktning
2017-04-05

I den senaste slutbesiktningen hos ett stort stadsnät i mellersta Sverige fick vi ett riktigt toppbetyg för samtliga 3 stadsdelar av deras Affärsområdeschef för Stadsnät.

"... oerhört imponerad av det ni gjort – KUL!
[Besiktningsmannen] tyckte vi skulle sätta glasfiberdörrar på skåpen för att visa upp ”Best Practise” :)

Mycket bra jobbat och ta åt er av berömmet, sprid det och hälsa till dom som varit här och jobbat och tacka för ett bra utfört arbete."


Vi är stolta över att ha levererat i toppklass och detta omdöme sporrar oss till fortsatt kvalitétsfokus i framtiden!